X

Online Замовлення

Ваше ім'я (обов'язково)

Ваш email (обов'язково)

Тема

Ваше повідомлення

captcha

Одним з найбільш поширених предметів для нанесення різноманітних зображень є посуд. Цим обумовлена ​​популярність послуги друку логотипів або фото на кружках, що надається компанією «ДрукАрт». Компанія пропонує широкий вибір посуду для нанесення друку. У той же час ми працюємо і з посудом замовника.

Продаєте сувенірну продукцію або займаєтеся туристичним бізнесом? Бажаєте, щоб логотип вашого підприємства був зображений на посуді? Пропонуємо ефективне і доступне рішення цих задач – друк на кераміці.

Друк на кераміці – це аж ніяк не ремесло, як вважає багато хто. Не випадково багато світових брендів приділяють рекламі на таки х носіях величезну увагу. Вдало підібраний монохромний або кольоровий малюнок, доповнений дотепним текстом, дозволяє перетворити звичайний кухонний інвентар в відмінний подарунок, здатний на тривалий час вселяти позитивний настрій.

Друк на горнятках, кружках, тарілках та іншій кераміці у м. Львів швидко та недорого.

Якщо це корпоративний подарунок – нанесення логотипу на кераміці дозволить створювати набори, які будуть сприяти зростанню популярності та впізнаваності бренду, нехай навіть в локальних масштабах. Західні психологи давно помітили, що подібні подарунки співробітникам компанії істотно збільшують їх лояльність, формуючи у персоналу справжній корпоративний дух.

Компанія «ДрукАрт» спеціалізується на створенні сувенірної продукції з використанням технології сублімації термопереноса зображення на будь-яку поверхню. Ми пропонуємо своїм клієнтам безліч шаблонів готових зображень, хоча значна частина замовлень виготовляється за індивідуальними ескізами, наданих замовниками. Друк на кераміці, друк на кружках у Львові в останні роки стала набагато доступнішою, багато в чому – завдяки використанню спеціального обладнання останнього покоління, що дозволяє істотно знизити собівартість кінцевого вироби.

Якщо ви використовуєте власний малюнок (напис) або готовий шаблон, які не потребують коригування, процес перенесення на носій займе буквально з десяток хвилин. У разі, коли потрібна зміна зображення, наш дизайнер за допомогою спеціальної програми внесе необхідні правки, але до отримання готової сувенірної продукції пройде більше часу (в залежності від складності коригування зображення).

Друк на горнятках дешево – далеко не єдина перевага нашої компанії: тільки у нас можливе замовлення в одиничному екземплярі за цінами, практично не відрізняється від виконання більших замовлень. Як правило, в подібних випадках замовлення виконується в присутності клієнта.

Нарешті, вам не доведеться шукати саму кружку чи інший обраний вами посуд- ми запропонуємо вам посуду тієї форми, яка вас влаштує за цінами, нижчими від середньоринкових. Фотодрук на кераміці – технологія, доведена нами до досконалості. Це означає, що нанесений малюнок буде фотографічної якості, з відмінними показниками стійкості до тертя та довговічності. Ми готові до взаємовигідної співпраці і готові врахувати всі ваші вимоги, ідеї та побажання.

ЗАМОВЛЕННЯ ВИКОНУЄМО ВІД 5 шт. 

Горнятко Хамелеон від “Друк Арт”

Друк на кружках, друк на горнятках та іншій кераміці! Чекаємо ваших замовлень!

Друк інших сувенірних виробів:

Друк на магнітах

Друк на металі

Друк на футболках

Друк на ручках