X

Online Замовлення

Ваше ім'я (обов'язково)

Ваш email (обов'язково)

Тема

Ваше повідомлення

captcha

Офсетний друк Львів

Офсетний друк – є найбільш традиційним способом повноколірного друку. Досить висока якість та відносно невисока ціна тиражу є відмінною характеристикою офсетного друку у Львові. В нашій компанії Ви можете замовити на офсетних друкарських машинах (рулонних і листових) різні види друкованої продукції, такої як: журнали, брошури, буклети, каталоги, листівки, календарі, блокноти, різну рекламну продукцію та інше за доступною ціною.

Листовий офсетний друк Львів є класичним і основним способом друку в сучасній поліграфії.

Ми пропонуємо Вам високу якість, економічність і продуктивність та низькі ціни . А це  дозволить офсетному друку зайняти лідируючу позицію на ринку друкарських послуг.

Листовий друк відрізняється чудовою чіткістю і яскравістю. Вона забезпечує високу якість друкованої продукції, точне і чітке відтворення дрібних деталей і відмінну передачу півтонів.

Листові офсетні машини дають можливість проводити високошвидкісну і високоточну проводку паперового листа, враховуючи при цьому динаміку і специфіку навантажень для цього способу друку. Також дозволяють контролювати і здійснювати технологічно складний процес друку з великою кількістю витратних матеріалів (папір, фарба, зволожуючий розчин і т. д.)

Технологія офсету при виготовленні середніх і великих тиражів продукції дозволяє віддрукувати замовлення швидше, ніж при інших видах друку. Зоною застосування листового друку є: повнокольорові брошури, афіші, календарі, альманахи, буклети, запрошення, стікери, плакати, альбоми, етикетки і т. д., Обсяг тиражу яких від 1000 до 50 000 відбитків.

Додаткові можливості

  • У даній технології можуть використовувати не тільки основні кольори, але і додаткові палітри. Відсутність прямого контакту форми з друкованою основою дозволяє проводити друк не тільки на папері, а й на вінілі, пластику або картонові календарі, листівки, блокноти і т. д.;
  • повнокольорові газети, зазвічай їх друкують на рулонах ротаційніх машинах. Якість цієї продукції в Першу Черга Залежить від запечатується – обов’язково винна використовуват Спеціальний папір для офсетного друку;
  • різну рекламну продукцію (виготовляють на малоформатних листових офсетних машинах);
  • візитки, листівки, флаєри, газети, зазвичай їх друкують на рулонних ротаційних машинах. Якість цієї продукції в першу чергу залежить від запечатується – обов’язково повинна використовуватися спеціальний папір для офсетного друку;