X

Online Замовлення

Ваше ім'я (обов'язково)

Ваш email (обов'язково)

Тема

Ваше повідомлення

captcha

Цифровий друк на металі – сучасна технологія нанесення повнокольорового зображення на металеві поверхні.

Друкарня «ДрукАрт» надає широкий спектр послуг з друку на металі. Дана технологія дозволяє отримувати барвисті і довговічні зображення, від простих до детальних малюнків і написів.

Сфера застосування виробів з нанесеним зображенням методом друку на металі (спеціальному сплаві) досить широка: реклама, інфографіка, Інтер’єрні та екстер’єрні оформлення, виставкові заходи і т.д.

Переваги цифрового друку на металі:

  • цифровий друк на металі дозволяє виготовляти тираж від 1 примірника;
  • зображення, нанесене на метал зносостійке і стійке до впливів природних явищ;
  • зображення, нанесене при друку на метал, не вицвітає і не боїться вологи;
  • вироби з металу міцні та довговічні.

Друк на металі – це новий спосіб увічнити зображення і домогтися пильної уваги до нього. Метал давно заслужив довіру по міцності і довговічності і активно використовується практично у всіх галузях промисловості. Сьогодні його все частіше застосовують в якості дизайнерського матеріалу, а також для рекламних та інформаційних цілей.

Сьогодні повнокольоровий друк на металі – це альтернативне рішення гравірування або нанесення зображення за допомогою накатки плівки. Гравірування – це мистецтво, яке потребує особливої ​​майстерності і тривалої роботи, але підсумкове зображення все ж буде трохи перекручене і не передасть необхідну палітру фарб.

Прямий друк на металеву основу дозволяє створювати високоякісні зображення будь-якого формату і з точною відповідністю кольору. Фарба не розтікається, лягає рівно навіть на нерівну поверхню матеріалу. Малюнок, закріплений ультрафіолетом, довго тримається і не вицвітає. Сьогодні практично немає обмежень для застосування друку на металі і будь-яка задумка – реальна!

 Рекламний друк на металі вивісок, штендерів, боксів та інших конструкцій буде помітна і як наслідок, окупається. До того ж будь-який залізний елемент має менше шансів бути пошкодженим вандалами і такими природними явищами, як град або ураган. Наша компанія може не тільки перенести готове зображення, але і розробити цікавий дизайнерський проект. Така послуга, як кольоровий друк табличок на металі – теж досить популярна послуга не тільки для офісів і адміністративних приміщень, а й для сувенірного бізнесу. Перенесення зображення дипломів і сертифікатів, створення ювілейних табличок і різних гумористичних шаржів.

 Кольоровий друк на металі зробить будь-яку деталь помітною і неповторною! З її допомогою можна створити обстановку в будинку унікальною, додаючи в дизайн кімнат не тільки металеві картини з малюнком, а й цікаво обіграти радіатори, світильники, зробити перегородки або ширми зі стильними малюнками. Любителі незвичайних рішень можуть вибрати меблі з металу, і, прикрасивши її, зробити інтер’єр величним або епатажним. Завдавши зображення на аркуші заліза, з їх допомогою можна легко надати новий вид ліфта або вхідній арці.

Сьогодні друк фото на металі замовляють не тільки в якості прикраси інтер’єру будинку або незвичайного подарунка, хоча таке рішення точно стане надбанням будь-якого приміщення. Часто фотографію дорогої людини замовники просять перенести на металеву табличку з метою увічнити його на довгу пам’ять.

Друк іншої сувенірної продукції:

Виготовлення сувенірних магнітів

Друк на горнятках

Друк на футболках

Друк на ручках